NIEUWSBRIEF • OUDERVERENIGING BALANS • JUNI 2018
  Lees online  |  Afmelden
Balans

(ADVERTENTIE)
Advertentie Lexima
Beste lezer,

In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de (willekeurige?) keuze voor regulier of speciaal onderwijs, onze Algemene Ledenvergadering en wat Balans doet om uw persoonlijke gegevens te beschermen.
 
Keuze voor regulier of speciaal onderwijs hangt af van leraar
Illustratie onderzoek Inge Zweers

Of een zorgleerling in het basisonderwijs wordt verwezen naar een speciale school hangt vooral af van zijn leerkracht, zo blijkt uit het recente promotie-onderzoek van orthopedagoog Inge Zweers. 

Lees er meer over op Balansdigitaal.nl

UW PRIVACY & DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING
U bent er in het verleden mee akkoord gegaan dat wij u deze digitale nieuwsbrief toesturen, als lid van onze vereniging of als geïnteresseerde nieuwsbrief-abonnee. Uw privacy is belangrijk voor ons, daarom wijzen wij u graag op deze drie punten:

  1. Wij registreren uw gegevens conform de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
  2. In onze Privacyverklaring ( https://www.balansdigitaal.nl/privacyverklaring/ ) kunt u lezen hoe wij dit doen. Er staat ook in wat uw rechten zijn, bijvoorbeeld hoe u toegang kunt krijgen tot uw gegevens en hoe u ervoor kunt zorgen dat we uw gegevens niet langer gebruiken.
  3. U kunt uw toestemming om deze nieuwsbrief te ontvangen altijd intrekken: klik daarvoor rechts onderaan deze nieuwsbrief op Afmelden. Wij zullen u ook in al onze toekomstige nieuwsbrieven de mogelijkheid geven om u af te melden.
Mocht u na het lezen van onze Privacyverklaring nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@balansdigitaal.nl
29 juni komt de nieuwste BM uit!

BM komt binnenkort met een uitgebreid dossier over zelfregulatie. Kinderen met een ontwikkelingsstoornis hebben vaker dan andere kinderen moeite om controle uit te oefenen over hun eigen gedrag, emoties en gedachten. Wat voor gevolgen heeft dat, thuis en op school? En: is zelfregulatie aan te leren?

Lees hier meer over de inhoud van BM03

 
Algemene Ledenvergadering 2018
Afbeelding ter illustratie
Op zaterdag 23 juni wordt in De Bilt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Balans gehouden.
Op de agenda staan onder andere de jaarrekening en de toekomst van Balans. Leden zijn van harte welkom!
 
Lees meer op Balansdigitaal.nl

 
Folders Balans geheel vernieuwd
Folderreeks Balans

Onze folders over de ontwikkelingsproblemen ADHD, dyslexie, autisme, dyscalculie, DCD, executieve functies en ODD zijn onlangs helemaal geactualiseerd. U kunt ze gratis downloaden via onze website.
 
Lees er meer over op Balansdigitaal.nl

Nieuw: digitaal archief BM
Logo BM Archief

Artikelen uit eerdere nummers van ons ledenblad BM zijn nu ook digitaal te lezen. Het BM-archief gaat terug tot 2015 en zal de komende tijd worden uitgebreid.

Archief jaargang 2016

Archief jaargang 2017

Archief jaargang 2018

U kunt de artikelen lezen als u lid bent van Balans en bent ingelogd op de website

 
BOEK NODIG? BESTEL HET VIA BALANSSHOP.COM!

In de webshop balansshop.com vindt u alle (vak)literatuur op het gebied van ontwikkelingsproblemen als ADHD, autisme en dyslexie. Maar ook voor romans, kinderboeken en spelletjes kunt u terecht bij balansshop.com. Van elke aankoop gaat tien procent naar Balans, zonder dat u meer betaalt. Alvast hartelijk dank! 
 
Oudervereniging BALANS
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt

T (030) 225 5050
 
Aanmelden  |   Afmelden
 
Website  |   Contact  |Doorsturen
 
|  Mijn gegevens