Nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging voor Autisme en het AutismeFonds
  Lees online  |  Afmelden
Autinieuwsbrief
NVA
Autinieuwsbrief
Autinieuwsbrief
DE NVA KRIJGT EEN NIEUWE WEBSITE


Beste lezer,

Dit is de nieuwsbrief van de NVA, deze maand geheel gewijd aan onze nieuwe website, die u binnenkort kunt verwachten. In deze nieuwsbrief informeren wij u over het hoe en waarom van deze website en lichten we alvast een tipje van de sluier op. Het is dan ook met gepaste trots dat we u deze preview geven van de site waar wij heel trots op en blij mee zijn. Eind januari zal hij online komen. De nieuwe website bevat heel veel nieuwe informatie!

Check regelmatig onze social media, want daarop houden we u de komende tijd op de hoogte.

FacebookInstagramTwitter


Waarom een nieuwe website?

De nieuwe website is gebruiksvriendelijker, heeft een rustigere uitstraling en een duidelijkere navigatie. Hierdoor is onze informatie makkelijker vindbaar. Ook voldoet deze website nog beter aan de wettelijke AVG richtlijnen en is hij goed leesbaar op je telefoon.


Bekijk introductiefilmpje >
 
 
ONZE NIEUWE HUISSTIJL
Begin 2019 zullen we geleidelijk al onze communicatiemiddelen aanpassen aan onze nieuwe huisstijl. Die is modern en fris en heeft bovendien een rustige uitstraling. Ons logo hebben we inmiddels al aangepast. De website, deze nieuwsbrief en ons ledenblad Autisme Magazine volgen binnenkort!

 


In ontwikkeling

Een website is natuurlijk nooit af. Wij blijven nieuwe informatie toevoegen en bestaande informatie aanpassen aan nieuwe inzichten en ontwikkelingen. Dat doen we met uiterste zorg.

Op de nieuwe website staan voorlopig ook nog nieuwe pagina's waarvan de content nog in de maak is. Daar wordt hard aan gewerkt, maar we willen de bezoekers bij de introductie toch al laten zien welke informatie er nu en op korte termijn beschikbaar is.



meer lezen over autisme? kijk op autismeshop.com

In de webshop autismeshop.com vindt u alle (vak)literatuur op het gebied van autisme. Maar ook voor romans, kinderboeken en spelletjes kunt u terecht bij autismeshop.com! Van elke aankoop gaat 10 procent naar de Nederlandse Vereniging voor Autisme, zonder dat u meer betaalt. Alvast hartelijk dank!

 
Website  |   Contact  |  Doorsturen
 
|  Mijn gegevens   |   Aanmelden  |  Afmelden