NIEUWSBRIEF • OUDERVERENIGING BALANS • APRIL 2019 • EXTRA EDITIE
  Lees online  |  Afmelden
Balans

(Advertentie)
Advertentie Lexima

Pijnpunten van de jeugdzorg centraal in nieuwe Balans Magazine

Als lid van Balans ontvangt u de komende week nummer 02 van Balans Magazine, met daarin een themadossier over jeugdzorg.
De afgelopen jaren is er veel gezegd over de nadelige gevolgen van de invoering van de Jeugdwet in 2015.
Hoe staat het nu, na vier jaar, met de jeugdzorg? Zijn de ‘kinderziektes’ verholpen? Daarover gaat het Dossier evaluatie jeugdzorg in ons nieuwe magazine.

Lees hier meer over de inhoud van het nieuwe nummer

Twitteractie HugoMijnKindStaatInDeKou

Dinsdag na Pasen stipt om 12 uur sturen wij vanuit Balans een tweet in het kader van ons onderzoek naar de huidige jeugdzorg in Nederland.
In de nieuwste Balans Magazine, net verschenen, staat het artikel: Jeugdzorg zélf is een zorgenkind. Lees daarin over de twaalf pijnpunten.
 
Wilt u ook uw ongenoegen uiten over ontoegankelijke zorg voor uw kind? Doe dan mee met onze actie HugoMijnKindStaatInDeKou. Sluit aan en retweet!

€ 10,- boekenbon voor nieuwe leden

Ons nieuwe magazine is uit! Zoals u hierboven al heeft gelezen, bevat het weer veel interessante informatie voor ouders en alle anderen die te maken hebben met ontwikkelings-, gedrags- en leerproblemen. Wilt u Balans Magazine voortaan automatisch thuis ontvangen? Word dan nu lid en ontvang tijdelijk een boekenbon van 10,- cadeau! Deze actie loopt t/m 31 mei 2019.

Ga naar de actiepagina

Nieuwe homepage Balansdigitaal.nl

De website van Balans heeft deze week een nieuwe homepage gekregen. Nu met nog meer actuele content in zes overzichtelijke blokken. En ook de navigatie naar de informatie over ontwikkelingsproblemen bij kinderen zoals dyslexie, ADHD, hoogbegaafdheid, dyscalculie, DCD, ODD/CD, NLD en autisme is duidelijker geworden. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Kijk hier voor de nieuwe homepage

Balans zoekt nieuwe bestuursleden

Oudervereniging Balans is voor haar bestuur op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Samen met de directie geeft u vorm aan de toekomst van de vereniging, staat u de directie met gefundeerd advies terzijde en houdt u toezicht op de kwaliteit en het beleid van de vereniging.

Lees meer

De lobby van Balans voor goede voorzieningen

Lobbyen voor goede voorzieningen en erkenning voor de problematiek van gezinnen met kinderen met ontwikkelingsstoornissen. Balans zet zich er reeds drie decennia voor in. Vaak gebeurt de belangenbehartiging achter de schermen, maar Balans Magazine geeft in elke editie een inkijkje in de Balanslobby. U kunt deze artikelen nalezen op de website van Balans.

Lees meer

In de nieuwe BalansKIDS: tips tegen pesten

Waarom pesten kinderen elkaar? En wat kun je doen als je wordt gepest, of als je ziet dat iemand anders gepest wordt? Kinderen kunnen er meer over lezen in het nieuwe nummer van BalansKIDS.
BalansKIDS is hét tijdschrift voor en door kinderen met ontwikkelingsproblemen bij leren en/of gedrag. Als lid van Balans kunt u voor slechts 18 euro per jaar een abonnement nemen.

Lees hier meer over het nieuwe nummer van BalansKIDS

BOEK NODIG? BESTEL HET VIA BALANSSHOP.COM!

In de webshop balansshop.com vindt u alle (vak)literatuur op het gebied van ontwikkelingsproblemen als ADHD, autisme en dyslexie. Maar ook voor romans, kinderboeken en spelletjes kunt u terecht bij balansshop.com. Van elke aankoop gaat tien procent naar Balans, zonder dat u meer betaalt. Alvast hartelijk dank! 
 
Oudervereniging BALANS
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt

T (030) 225 5050
 
Aanmelden  |   Afmelden
 
Website  |   Contact  |Doorsturen
 
|  Mijn gegevens