NVA nieuwsbrief | De Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging "die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
nva
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt
T +31 (0) 30 22 99 800
lees online  |  afmelden
NVA Nieuwsbrief 19 juli 2019
Het is vakantie, dus ontvang je een extra zomereditie van onze nieuwsbrief. Met je AutiPas kun je met korting naar dierenzorgtuin ZieZoo. Denk je erover om vrijwilligerswerk te gaan doen? Wij zitten te springen om mensen! En heb je al kaarten gekocht voor ons congres op 15 november? Tot en met 31 augustus krijg je vroegboekkorting. Fijne zomer!
 
 
Naar de film tijdens congres
De internationaal bekroonde animatiefilm Mind My Mind is te zien tijdens ons congres. Koop nu je kaarten met korting!
Lees meer >
 
Met korting naar Zie-Zoo
Dierenpark Zie-Zoo wordt voor een groot deel gerund door mensen met autisme. Dit jaar zijn er drie beertjes geboren. Met je Autipas kun je er met korting gaan kijken!
Lees meer >
 
 
 
Word vrijwilliger bij de NVA!
Heb jij (of een dierbare) autisme? Dan kun je anderen waarschijnlijk goed helpen. Wij zoeken vrijwilligers voor onze informatie & advieslijn. In de regio's Utrecht, Zeeland en Gelderland zoeken we bestuursleden.
Lees meer >
 
 
Autisme en ouderschap
Het krijgen van een kind is nogal een verandering in je leven. Nu is er een leidraad over autisme en ouderschap, met tips en ervaringsverhalen.
Lees meer >
 
Nieuwe NVA-filmserie
In Autisme Werkt volgen we in drie afleveringen telkens iemand die vertelt hoe het is om te werken met autisme.
Lees meer >
 
 
Misschien was het je al opgevallen: onze oproepenpagina is vernieuwd! Je kunt nu zoeken op regio, periode en het soort oproep. Zelf een oproep plaatsen? Dat kan natuurlijk ook.
De agenda is eveneens vernieuwd. Het is nu wat rustiger vanwege de vakantie, maar straks bruist het overal weer van de activiteiten.
Lees meer >
 
Steun het Autismefonds
Als je autisme hebt, loop je soms tegen hindernissen aan, bijvoorbeeld op school, werk of bij het halen van je rijbewijs. De NVA zet zich -met steun van het Autismefonds - in voor belangenbehartiging.
Lees meer >
 
 
website  |  contact   |  mijn gegevens  |  aanmelden  |  afmelden
NVA in uw regio
Word lid
Doneer
Volg ons op:
Facebook   Linkedin   Twitter   Instagram
Je ontvangt deze mailing omdat je bent ingeschreven voor de NVA nieuwsbrief. Vragen over deze nieuwsbrief? Mail naar info@autisme.nl